Modalitati de livrare

Livrare prin curier (standard)

Depozit Constructii livreaza in orice localitate din Romania.

Expedierea comenzilor dumneavoastra se face prin intermediul firmei de curierat: –

Livrare natională

Taxa de transport:
– RON

Durata livrarii

  • 2-4 zile lucratoare oriunde in Romania pentru comenzile care contin numai produse cu disponibilitatea ”in stoc”

Conduraru Grup Construct SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Conduraru Grup Construct SRL care includ: sarbatori nationale, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

livrare

Ramburs sau Online

Dumneavoastra alegeti metoda!

Va punem la dispozitie 3 metode de plata a comenzilor:

1. Numerar / ramburs la primirea coletului

Achitati contravaloarea comenzii la curier in momentul primirii coletului. In cazul in care nu sunteti la adresa in momentul sosirii curierului, puteti apela la o alta persoana pentru receptionarea acestuia.

2. Plata online cu cardul

Puteti efectua plata online cu cardul dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina prin procesatorul de plati online euPlatesc. Cardurile acceptate la plata sunt VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD si MAESTRO. In momentul in care selectati aceasta metoda de plata, la apasarea butonului veti fi redirectionat catre o pagina securizata a procesatorului de plati unde trebuie sa introduceti datele cardului dumneavoastra. Deoarece datele dumneavoastra personale sunt confidentiale, acestea sunt criptate si vor fi procesate direct de catre banca emitenta a cardului si nu sunt disponibile angajatilor SC Lumea Strumfilor SRL sau oricaror altor persoane neautorizate.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut: 

Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

3. Plata in avans prin OP

In cazul in care doriti sa efectuati plata prin OP bifati aceasta optiune, dupa plasarea comenzii veti primi datele bancare necesare efectuarii transferului.
Pentru orice detalii sau informații suplimentare legate de metodele de plată, ne puteți contacta pe e-mail la adresa contact@depozit-constructii.ro sau telefonic la numarul de telefon 0759 59 00 00 | 0214 10 44 00